Třebovští volejbalisté na domácí půdě jasně zvítězili          

13.11.2010 v 11. a 12. kole 2. Ligy mužů nastoupil celek VK Sokola Česká Třebová II. na domácí palubovce proti hráčům z Havlíčkova Brodu. V minulých dvou kolech zvítězili naši volejbalisté v derby s Ústí nad Orlicí na jejich palubovce shodně 2x 3:2 na sety. To byl impulz ke zlepšení dalších výkonů.
 
VK Sokol Česká Třebová II. - TJ Havlíčkův Brod:           3:0 (16,20,22)             66 min.
První zápas byl v režii domácích, kteří přehráli soupeře ve všech herních činnostech a nedovolili soupeři vyhrát ani jeden set. Ve slabších chvilkách pomohl Čestmír Černý na postu diagonálního hráče dostat tým opět do pohody a do jeho výborné hry.  Po stabilním a týmovém výkonu českotřebováků bylo skoré 3:0 ve prospěch domácích nezpochybnitelné.
 
VK Sokol Česká Třebová II. - TJ Havlíčkův Brod:           3:1 (-24,15,18,14)      76 min.
Do druhého zápasu vstoupily oba celky v nezměněných sestavách. V prvním setu naši hráči udělali tři chyby v koncovce setu a prohráli 26:24. Druhý set byl již výrazně odlišný. Domácí dominovali zejména výbornou hrou v poli, která nesla významný podíl na vítězství. Ve 3. a 4. setu českotřebováci přehráli soupeře ve všech herních činnostech a díky bezchybnému servisu a hře na sítí zvítězili zaslouženě 3:1.
 
Za Českou Třebovou hráli a střídali: Černý Čestmír, Halva Lukáš, Hrdina Martin, Hýbl Michael, Kašpar Jan, Knížek Michal, Knížek Ondřej, Krpata Matouš, Němec Ondřej, Tesař Tomáš, Vašina Lubomír ml., Vydra Tomáš, Záveský František
Trenér: Knížek Martin
Příští týden se naši volejbalisté utkají ve II. lize s VK Choceň na jejich palubovce