Na Kozlovský kopec po dvacáté druhé (fotografie)             

 
Kolem  Národního domu proběhl na prvním místě Michal Horáček sledovaný o 12 let mladším Tomášem Cinkem (oba Iscarex), Radkem Hüblem (Jiskra UO) a Tomášem Blahou (AK Kroměříž), loňským vítězem závodu.

Pořadí v cíli na Kozlovském kopci bez ohledu na kategorie:

1. Tomáš Cink                                                     2. Radek Hübl                                        3. Tomáš Blaha 4. Michal Horáček                                             5. Filip Závěský 6. Jiří Bidmon (CR)         Jana Jiroušková 1.žena doběhla jako 28.


7. místo  Miřejovský                                 8. Miroslav Vítek                                         9. Ondřej Horák (Šternberk)
10. Jančíkl                                          11.  Klička OPndřej                                                 12.  Moravec (Ústí n.O.)
13. Kopecký                        14. Moravec Jiří a 15.  Dvořák  (Prostějov)          16. a 17.  Herda (Nymburk) a Lorenc (Polička)
Moravec Jiří (Iscarex) na 14. místě vyhrál  dobře obsazenou kategorii juniorů
18. František Fajfr (Žamberk)                       19.   Jakub Smetana                                 20. v cíli Martin Vacek
21. Kučera                          22.  Chlubna Jan a 23.  Škapa Marek                  24.  Šutera Jan
25.- Vacarda Vladimír  a 26. v cíli                                       26., 27. v cíli, pak 1. žena Jana  Jiroušková jako 28. v cíli.
1. Jana Jirpoušková,                                       K cíli se blíží sestry Adéla a Míša Stránských
Adéla - 2. místo v kat. Ženy A                                         Míša 1. místo kategorie Juniorky
Únava v cíli....