VÍTĚZNÉ VÍKENDOVÉ TAŽENÍ MLADŠÍCH ŽÁKYŇ

Volejbalistky TJ Sokol Česká Třebová v šesti zápasech nenašly přemožitele!

 Ve třetím kole KP Pardubického kraje, který pořádal TJ Sokol Dolní Újezd v sobotu 18. 10. 2014, nás čekala nejlepší družstva domácí soutěže.

TJ Sokol Česká Třebová - VO TJ Lanškroun 2:1 (20, -18, 14)  V prvním setu začínáme dobře. Ujímáme se vedení a to držíme až do pětadvacátého bodu. Ve druhém setu prohráváme 1:5 a náskok soupeřek se nám už nepodařilo smazat. V rozhodujícím tiebreaku hezkou smečí odmítáme matchball soupeřek 12:14. Pak už perfektně zvládáme koncovku (bez zkaženého podání a nevynucených chyb) a můžeme se radovat z první výhry.

TJ Sokol Česká Třebová - Spartak Polička 2:0 (18, 16)  Tento zápas proti Poličce hrajeme lépe než v minulém kole, nenecháváme soupeřky rozehrát a vyhráváme ve dvou setech.

TJ Sokol Česká Třebová - TJ Sokol Dolní Újezd 2:0 (17, 14)  Ve třetím zápase je už znát na holkách únava, ale naštěstí se nám podařilo zápas odehrát na dobré výkonnostní úrovni.  Děkujeme za pomoc s dopravou fanouškům Bednářovým a Vomáčkovým. Mohli vidět, jak jejich Natka nenechá spadnout jediný balon v poli a Vendy řádí na síti jako černá ruka :-)

CELKOVÉ POŘADÍ KP PCE KRAJE:
1.  ČT            30
2.  LA                 27
3.  PO A             21
4.  DÚ                17
5.  SY A              16
6.  MT                  8
7.  SY B               5
8.  PO B              5

Další kolo hrajeme 8. 11. 2014, pořadatel Svitavy.


     Neděle 19. 10. 2014 nepatřila odpočinku a nicnedělání, ale už před sedmou hodinou raní jsme nasedali do rychlíku směr Přerov. Zde se bojovalo o postup do nejvyšší skupiny KP Olomouckého kraje. Holkám se to s přehledem povedlo. Po dnešku asi holky nelitují toho, že se musely vzdát na úkor volejbalu jiných atraktivních sportů (např. judo a lyžování) anebo jiných zálib (tanečky).  Volejbal je prostě NEJ!!! :-)
SK Geodézie Česká Třebová „B“   - SK Geodézie Česká Třebová „A“   1 : 2 (-15, 22, 6)
VK Agel Prostějov „B“   - SK Geodézie Česká Třebová "A“       0 : 2  (8, 10)
SK Geodézie Česká Třebová „A“ - Přerovský volejbalový klub „A“   2 : 0  (14, 3)

                                                                                ÚČASTNÍCI SKUPINY „A“ KP OLM KRAJE:

VO TJ Lanškroun
VK Agel Prostějov A
SK UP Olomouc A
Česká Třebová A

Další kolo hrajeme 2. 11. 2014.  A o kom se tu píše: S. Horská, A. Köhlerová, V. Koubová, N. Kubátová, M. Kubištová, A. Linhartová, K. Nosková, L. Rybková, A. Říhová, N. Šumberová, V. Vomáčková. Trenéři J. Koubovi a R. Köhler