V sobotu 8.3. 2014 proběhl v Národním domě v České Třebové již sedmý ročník Nadačního plesu pod taktovkou firem DS INTEX, s.r.o., Rydo spol. s r.o a Elektro Gregar. Výtěžek  plesu je určen pro Terezu Čápovou narozenou 26. 1. 2010, kde výtěžek bude použit na financování léčebných lázeňských pobytů, které nejsou hrazeny zdravotními pojišťovnami. Částce vypomohla i dražba dortu, která činila 14.000,- korun.

O zábavu a konferenci se celý večer staral Ondřej Pokorný, který svým projevem bavil hosty až do pozdních hodin nejen na sále, ale také v prostorách bowlingu. Dalším vzácným hostem byla zpěvačka Tereza Kerndlová se svými tanečnicemi, která zazpívala své hity a naplnila taneční parket. Od návštěvníků plesu sklidila obrovské ovace.
Ples zahájila taneční skupina tanečnic ZUŠ Jaroslava Kociána Ústí nad Orlicí vedená Zlatkou Bartošovou , později se představila taneční skupina Šárky Prossové, která ve stejný den vybojovala zlaté medaile v místní taneční soutěži.
I hosté měli samozřejmě možnost si zatančit, a to za doprovodu skupiny Stop Time Band z Hradce Králové.
V horní části Národního domu, hrála skupina Chant Jazz Hradec Králové pod vedením p. Škeříka. 
Je také naší povinností poděkovat všem sponzorům a návštěvníkům plesu, kteří svojí účastí přispěli na dobrou věc.

Ples se velmi povedl a hosté odcházeli v ranních hodinách nadmíru spokojeni.                                                              Petr Gregar


Fotografie z Nadačního plesu: Martin Šebela