Atraktivní příprava Kohoutů: přijedou hvězdy z Nagana!
Atraktivním soupeřem Kohoutů bude v jejich třetím přípravném utkání reprezentační výběr veteránů, ve kterém hraje řada skvělých hráčů československé a české hokejové historie. Zápas se bude hrát v sobotu 16. září v České Třebové.
Hokejoví fanoušci se mohou těšit například na dva zlaté hochy z Nagana, útočníky Josefa Beránka a Davida Moravce. Účast přislíbili dva skvělí jihlavští obránci, Milan Chalupa (7 medailí z MS a 2 medaile ze ZOH) s Bedřichem Ščerbanem (5 medailí z MS a 1 medaile ze ZOH). V nominaci je obránce - rekordman František Ptáček, který v domácí nejvyšší soutěži odehrál 1 209 zápasů a v dresu pražské Sparty vybojoval čtyři mistrovské tituly.
Pardubickou hokejovou školu bude zastupovat především legendární útočník Otakar Janecký, který získal dva mistrovské tituly s Teslou, čtyři prvenství ve finské lize a dva tituly mistra PMEZ s Jokeritem Helsinky. Navíc má ve své sbírce tři medaile z MS a jednu medaili ze ZOH.   Reprezentační výběr povede osoba nejpovolanější, nejlepší střelec v historii československého a českého hokeje, útočník Milan Nový. Připomeňme, že odchovanec Kladna nastřílel v nejvyšší soutěži a v reprezentaci neuvěřitelných 594 gólů a dodnes vévodí Klubu hokejových střelců deníku Sport.
Manažer Kohoutů Vladimír Vaněk, který atraktivního soupeře k přátelskému utkání pozval, k chystané akci řekl: „Mám radost, že jsme se bez větších problémů domluvili. V nominaci je hodně skvělých hokejistů, kteří toho pro československý a český hokej v minulosti hodně udělali. Pro naše hráče je čest, že se mohou na ledě potkat s takovými hokejisty. Věřím, že na zápas přijde hodně fanoušků.“

Nominace výběru ČR:
brankáři: Martin Altrichter, Marcel Kučera
obránci: Milan Chalupa, Bedřich Ščerban, Miroslav Dvořák ml., Kamil Ťoupal, Jaromír Látal, František Ptáček
útočníci: David Pospíšil, Jan Czerlinski, Otakar Janecký, Stanislav Procházka, Radek Ťoupal, Václav Král, Filip Turek, Josef Beránek, David Moravec
trenér: Milan Nový
manažer: Pavel Schwarz