Konec motokrosové sezóny 2018               


Benátky u Litomyšle a Jinín u Strakonic byly v posledních dvou víkendech svědky závěrečných bojů o krajské, resp. republikové body v motokrosu.
Zatím co do Benátek přijížděl jezdec  českotřebovského týmu DD Racing Denis Dvořák v pozici lídra, do Jinína odjížděl  jako čtvrtý jezdec mezinárodního mistrovství s minimálním náskokem sedmi bodů na pátého  Petra Játiho.
V krajském závodě se musel  Denis, bohužel, sklonit před skvěle jedoucím Pavlem Dvořáčkem, který ho v obou jízdách porazil a tím smazal jeho bodový náskok. Krajský titul tak našemu jezdci unikl o pouhé tři body.
 Veškerá pozornost celého týmu se tak nasměrovala k následujícímu závěrečnému podniku MMČR juniorů. Přes obrovský handicap se stále ne plně funkční levou nohou (nehybnost nártu) způsobený těžkým zraněním v průběhu loňské sezóny, bylo průběžné čtvrté místo doslova z říše snů. Cíl byl jasný, za každou cenu udržet za zády Petra Játiho a Ladislava Kolaju, kteří mohli našeho jezdce v konečném pořadí poslat na páté, případně až na šesté místo celkového pořadí. V první jízdě se před Denise dostali oba jeho největší soupeři, ale v polovině jízdy musel  L. Kolaja kapitulovat. Bohužel, díky souboji s ním se již P.Játiho  našemu jezdci nepodařilo dojet. Pořadí v cíli bylo 4. P. Játi, 6. D. Dvořák, 7. L. Kolaja. Vše tedy záleželo na druhé jízdě. Po infarktovém závodě, kdy Denis na sedmé příčce stíhal před ním jedoucího P. Játiho, který navíc v posledním kole předjel  havarujícího Samuela Struka, přišlo to nejlepší rozuzlení celé sezóny! Dva body navíc v konečném součtu znamenaly čtvrté místo v celkovém pořadí pro našeho borce!!
Obrovské úsilí, dřina, vytrvalost, tvrdohlavé odmítání handicapu po zranění  a v neposlední řadě podpora ze strany rodiny, přátel a sponzorů přineslo ovoce v podobě čtvrtého místa v MMČR juniorů.
Od příští sezóny již náš jezdec pojede republikové mistrovství se seniory a nezbývá, než mu popřát pevné zdraví  a co nejlepší umístění v závodech s těmi nejlepšími motokrosaři  České republiky!
K letošnímu skvělému výsledku ještě jednou moc gratulujeme jemu i celému týmu.                                        V. a M. Peterkovi