Na návštěvě v cirkusu                           
V České Třebové pod Peklákem hostoval Český národní cirkus JO - JOO od 19. do 22. července. Po nedělním poledním představení bylo vše rychle sbaleno a ještě podvečer kolona vozidel přestěhovala cirkus do Lanškrouna kde bude vystupovat na bývalém škvárovém hřišti ve Vančurově ulici. další trasa zavede cirkus na Moravu - do Šumperka, Jeseníku a do Bruntálu. všude má v plánu vždy 4 představení, podobně jako v České Třebové.  Cirkusové vystoupení bylo vázaným zpestřením prázdninového času, vystupující artisté, klauni  odevzdali opravdu hodně práce, pro děti to byla velká událost.  Několik fotografie z českotřebovského představení a ze zvěřince otevřeného během přestávky. Zde se mohli návštěvníci přesvědčit, že se zaměstnanci cirkusu chovají ke chovaným asi 50 zvířatům velmi dobře, s láskou a vytvářejí jim  dobré podmínky.   Zaujalo především 5 tygřích miminek, ten nejmenší se narodil 1. května letošného roku. Během působení cirkusu v Ústí nad orlicí - Hylvátech pokřtil tohoto tygříka 13. července herec Jan Kačer.
Jaromír Joo navázal na tradici bývalého cirkusu Jadran, který byl při svém putování Rakouskem Uherskem totálně nasazen. Éra cirkusu Jadran skončila rokem 1952, kdy došlo k jeho znárodnění.  V roce 1990 vzniká Cirkus Praga,  který zakládá Jaromír Joo společně s finskými partnery a do roku 1995 putuje skandinávskými zeměmi, zejména pak Finskem, kde sklízel velké ovace a přiblížil se až k Murmansku.
Od roku 1996 brázdí Českou zemi pod názvem Cirkus Jo-Joo, kde se každým rokem snaží přinášet divákům kvalitní program a neopakovatelné zážitky. Cirkus má nový stan od polské firmy Kontent.
Cirkus JO-JOO se také podílel artistickými výkony, ale i cirkusovým fundusem,  na natáčení televizního seriálu Cirkus Bukowsky (v r. 2013), který se také natáčel i  v České Třebové v kolejišti lokomotivního depa.