Městská knihovna Česká Třebová červen 2021                  


Matyldino pohádkohraní
Hostem bude Marek Šolmes Srazil, který dětem předčítá, povídá si s nimi, zpívá a učí je kreslit postavičky z pohádek. Vhodné pro předškolní děti. Vstup zdarma.
Akce se bude konat venku před knihovnou, v případě nepříznivého počasí bude bez náhrady zrušena. Akce se bude řídit platnými vládními nařízeními. Těšíme se na vás ve čtvrtek 17. června od 16 hodin.
 
Pohádkové cesty domů
Cestou domů z knihovny se zastavte u pohádkového plotu a poslechněte si kouzelnou a laskavou audioknihu Vnučka čaroděje Modromíra. Máme pro vás připraveno celkem 29 kapitol. Každá kapitola má svůj vlastní QR kód s odkazem na YouTube. Pohádku si můžete poslechnout na dvou stanovištích. QR kódy s kapitolami jsou umístěny na plotech mezi městskou knihovnou a MŠ Habrmanova a za 2. stupněm ZŠ Ústecká, kde je k vidění také výtvarná výstava žáků.
Každý týden přidáváme nové kapitoly.
Akce probíhá do konce června.
 
Připomínáme: Do pracovního sešitu Knížkohraní s Edou můžete sbírat razítka z našich akcí pro děti.
 
Připravujeme na léto
Naučná stezka s pokladem pro rodiny s dětmi.
 
Nová výstava
V prostoru knihovny je do konce června 2021 k vidění výstava fotografií Kamily Šefcové, obrazů Jany Koďouskové a Hany Sychrové.
 
Upozornění na změny v provozní době
Ve středu 2. června bude dospělé oddělení otevřeno v čase 8-11:30 a 12:30–18:00 (výjimečně polední pauza). Oddělení Teenspace bude uzavřeno. Dětské oddělení na pobočce Parník bude zavřeno.
Pokud to situace dovolí, budou probíhat programy pro školy, včetně Pasování prvňáčků na čtenáře – dětské oddělení bude dopoledne uzavřeno pro veřejnost 3., 17., 18. a 25. června.
 
Pro aktuální informace sledujte knihovnu na Facebooku, stránky www.moderniknihovna.cz, psát můžete na info@moderniknihovna.cz nebo volejte 732 756 827, 605 125 323 (pobočka Parník).