VOLEJBALISTA LUKÁŠ VAŠINA

PŘEPISUJE HISTORII SPORTOVNÍCH ANKET


To, že je Lukáš asi největší sportovní hvězdou z našeho města není pochyb. Lukáš  je Českotřebovák a odchovanec zdejšího volejbalového oddílu Sokola II. úspěšný český reprezentant a hráč mistrovského celku Karlovarska, kde je jeho ústředním hráčem. Nejznámějšímu a nejúspěšnějšímu sportovci našeho města se povedl husarský kousek, když získal ocenění jako sportovec roku ve dvou okresech v České republice. V Ústí nad Orlicí jako krajánek a v Karlových Varech jako nejlepší sportovec. A to mimo jiné i před extraligovými hokejisty Energie. V celé historii této ankety je to poprvé kdy některý ze sportovců získal ocenění na dvou místech. Jeho popularita ho vynesla i jako vlajkonoše a garanta Karlovarského kraje na Olympiádě dětí a mládeže, což je opravdu prestižní ocenění.

A že si tuto poctu zaslouží za to mluví jeho úspěšný rok 2021.  Výčet je úspěchů je opravdu výjimečný. Nejlepší přijímací smečař ME, na ME navržen do all stars týmu, když se stal miláčkem ostravského publika, kde svojí odvahou udivoval a dostával do varu zaplněnou halu. Účastník Champions League a European Golden League. Mistr ČR, statisticky nejlepší smečař extraligy. Pravidelně se umísťoval v sestavě kola, kde byla vidět jeho velká fanouškovská základna. O Lukášovi se toho napsalo hodně. Nejhezčí článek byl v československém sportu a jeho vtipné odpovědi jsme mohli zaznamenat v pořadu Tiky Taka  Od léta jsme mohli vidět a obdivovat jeho výkony desítky hodin v české televizi, při zápasech, rozhovorech. Rád se na Lukáše dívám. Na jeho emoce, umění a odvahu. Lukáši jen tak dále můžeme být jenom pyšní, že pocházíš z našeho města.

Pondělní večer opět patří zábavné talk show TIKI-TAKA. Od 20.00 hodin se můžete těšit na zajímavé hosty, v nejnovějším vydání se vám představí hned tři osobnosti, pro které bude účast premiérová. Pozvání od moderátora Petra Svěceného přijali herec ze seriálu Ulice Václav Svoboda, fotbalista a komentátor Luděk Zelenka, sparťanská ikona Václav Němeček, volejbalista Lukáš Vašina a po týdenní odmlce Petr Švancara.