O ČERVNOVÝ CAMP SILVER FOX 2022 BYL ZÁJEM  I U PROTINOŽCŮ 


Červen je měsícem, který má českotřebovský oddíl brazilského jiu jitsu  každoročně vyhrazený na významná setkání. První praktický seminář se uskutečnil druhý červnový víkend, na který se sešlo 63 zápasníků z různých koutů světa.
Na pozvání vedení oddílu přiletěl z USA do České Třebové profesor Karel Pravec, aby se jako lektor sešel s účastníky setkání CAMP SILVER FOX 2022 a podělil se s nimi o nové poznatky v technikách brazilského jiu jitsu.  Tak jako každý sport, i toto bojové umění se neustále vyvíjí a modernizuje. Obrovský zájem o seminář byl nejen mezi českými sportovci, ale dalekou cestu do České Třebové vážili i borci ze zámoří. Nejvzdálenějšími účastníky byli zástupci  Austrálie, Brazílie, Izraele, Pitsburku, Severní Karolíny a Francie a sešlo i sedm majitelů černých pásů. To jednoznačně svědčí o tom, že ziskem černého pásu sportovní kariéra sportovce nevrcholí, naopak pokračuje.
Sportovci byli nadšeni z přátelské atmosféry semináře a pochvalovali si i jeho perfektní organizaci. Zahraniční účastníci ochutnali českou kuchyni a české pivo a obdivovali památky v České Třebové a v Litomyšli. Toto sportovní setkání mělo i vysokou společenskou úroveň a přispělo k významné propagaci našeho města a blízkého regionu. Již nyní organizátoři plánují jubilejní desátý  ročník CAMP SILVER FOX 2023 a věří, že se povede přinejmenším tak jako ten letošní.
Milan Michalski a Lukáš Janda
 
K FOTOGRAFIÍM  ČERVNOVÝ CAMP (ARCHÍV DSC)

KEMP  1 MICHAL RICKWOOD A JASON BEBER
KEMP  2 KAREL PRAVEC UKAZUJE SPRAVNOST PROVEDENI TECHNIK  (foto v článku)
KEMP  3 ANNA KVASNIČKOVÁ PŘI NÁCVIKU TECHNIKY
KEMP  4 IZRAELŠTÍ ZÁPASNICI
KEMP  5 WARREN  STOUT A JASON BEBER PŘI NÁCVIKU TECHNIKY
KEMP  6 JASON BEBER A WARREN STOUT
KEMP  7 IZRAELSKY ZÁPASNIK
KEMP  8 ANNA KVASNIČKOVÁ  PŘI NACVIKU TECHNIKY
KEMP  9 JULIAN MINATEL Z AUSTRALIE
KEMP  10  SPOLEČNÁ FOTOGRAFIE
KEMP11 KAREL PRAVEC NA OBĚDĚ V PŘÍVRATU
KEMP12 LADISLAV SINGER A JIŘÍ DVOŘÁK PŘI NÁCVIKU TECHNIKY
KEMP13 SPOLEČNÁ FOTOGRAFIE
KEMP14 FOTOGRAFIE ČERNÝCH PÁSÚ NA CAMPU
KEMP15 LUKAS JANDA, KAREL PRAVEC , TADEAS SMEJKAL