Podnikatelský inkubátor & Akademie začínajícího podnikání   


 Slavnostní otevření pobočky P-PINK v České Třebové – ČT PINK se blíží     

Jsme rádi, že s námi přijdete v úterý 10.října 2023 od 14:30 hodin oslavit otevření ČT-PINK, kde P-PINK bude vytvářet další kreativní inovativní centrum propojující nápady, podnikání a budoucnost v Pardubickém kraji. Otevření nové pobočky je pro nás zásadní, jelikož nám tak umožní rozšířit naši působnost i do východní části kraje, a tím zde více zasáhnout a ovlivnit zdejší podnikatelské prostředí.
Na co se můžete těšit?
Slavnostní otevření budovy proběhne za účasti hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického a starosty České Třebové Zdeňka Řeháka. Proběhne prohlídka prostor nového inkubátoru. Představíme projekt ČT-PINK 1.0 jako coworkingové centrum a Re-Use point. Objasníme záměr projektu ČT-PINK 2.0. Představíme činnost a budoucnosti P-PINK.
 


S naší skvělou Akademií začínajícího podnikání nevynecháme letos ani Českou Třebovou!  

Zajímáte se o svět podnikání, ale zatím nevíte, jak začít nebo máte pocit, že Vaše stávající podnikání neprobíhá podle Vašich představ? Získejte znalosti a dovednosti potřebné k podnikání na kurzu PINKaka!

PINKaka je určena pro všechny začínající a budoucí podnikatele v České Třebové a jejím okolí Parádní kraj.

Naučíme Vás pracovat s podnikatelským nápadem, vytvořit si byznys plán, používat Lean Canvas, umět svůj projekt dobře odprezentovat a mnoho dalšího. 😎

Celá akademie se skládá z 11 setkání, z nichž 6 probíhá prezenčně v České Třebové (cca 2 hodiny) a 5 online konzultací (půl hodiny na každého účastníka).

Těšíme se na Vás už 10. října 2023 od 16:00 hodin v nově vznikajícím podnikatelském inkubátoru ČT-PINK! (Hned po jeho slavnostním otevření, které proběhne ve 14:00 hodin a všechny Vás na něj srdečně zveme. )

Pozor! PINKaka je pro účastníky ZDARMA, tak neváhejte a rezervujte si své místo co nejdříve!