Českotřebovští mladí sportovci reprezentují město a naši republiku na Mistrovství světa v brazilském jiu-jistu Abú Dhabí. Aktuálně zařazujeme první obrázky, které byly doručeny brzo ráno a zachycují včerejší dění.  Na českotřebovský klub DSC GYM mám kontakt a tak budeme moci publikovat i další podrobnější zpravodajství a výsledky. Na práci českotřebovského DSC GYM můžeme být právem hrdi, málokterý tým dokázal v krátké době  nashromáždit tolik úspěchů. Za tím vším je kvalitní mravenčí práce trenérů a také dobrá motivace. 

Přišla další zpráva: Máme bronzovou medaili! 

Pro mládež Brazilian Jiu Jitsu - DSC GYM Silver Fox dnes skončilo MS BJJ ABÚ DHABI jedním ziskem bronzové medaile a to díky Emě Tesařové. Liliana Dvořáková prohrála na body a tak už nepostoupila do  bojů o medaile, Karolína Jandová prohrála na diskvalifikaci což beru jako trenér za mojí fatální chybu a beru plnou zodpovědnost která se už nebude opakovat. Každopádně posledních 5 měsíců jsme všichni dali do přípravy maximum, tréninky, strava, turnaje atd. Je to pro nás úplně nová zkušenost a hlavně první obrovský turnaj na který jsme vyjeli. Jako poznatek, co zlepšit abychom se mohli poměřovat se Světovou špičkou v bjj tyto zkušenosti jsou k nezaplacení .Slzy, pot dřina a odříkání to je daň za úspěch a neúspěch. Kdo byl na podobném turnaji tak ví o čem mluvím. Takže tímto chci poděkovat naším reprezentantům, Karolína Jandová, Ema Tesařová, Liliana Dvořáková, Daniel Singer, René Viktorín, Trenérům a asistentům (David Sedlák , Ladislav Singer , Jiří Dvořák , Tadeáš Smejkal  atd.) Obrovské poděkování všem dětským sparingpartnerum protože i ti mají zásluhu na tom, že jsme mohli tady být protože bez jejich přípravy by to nešlo !!!!!!! . Zítra už začínají boje dospělých kde nás bude reprezentovat Valerie Poulova, Tadeáš Smejkal, Honza Broulík, Michal Vebr,  Díky i sponzorům:  Městu Česká Třebová , Pardubickému kraji, NSA, CZ LOKO, Litex, obec Třebovice.   Lukáš Janda

K hodnocení došly také další aktuální fotografie. Postupně upravím ke zveřejnění. Děkuji českotřebovským sportovcům za  rychlou komunikaci i za výbornou reprezentaci města. Do zítřejších bojů přeju hodně sil !  (mm)



Snímky z včerejšího dne