Pozvánka na benefiční koncert do sborového domu Církve adventistů


Dne11. listopadu letošního roku jsme znovuotevřeli sborový dům Církve adventistů po jeho generální rekonstrukci s provedenou přístavbou modlitebny. Záměrem zmíněné rekonstrukce a přístavby bylo nejen dát objekt tzv. "do pořádku", ale především z něho učinit důstojné místo pro bohoslužby v sobotu, pro studium Bible a další setkávání v pracovních dnech se zájemci. Prostor je tedy otevřen pro širokou veřejnost, počínaje setkáváním dětí v rámci klubu Pathfinder, dále pro kohokoliv, kdo by chtěl využít čtvrteční prostor ticha s možností rozhovoru s kazatelem. Páteční nácviky skupiny worship Česká Třebová jsou rovněž otevřeným prostorem pro lidi, kteří rádi zpívají. Středeční četba Bible s výkladem a diskusí je navštěvována zájemci též z mimocírkevního prostředí. Rádi se zapojíme do projektu Národního týdne manželství 2024 aj.
Jednou z prvních větších aktivit církevního sboru je pořádání benefičního adventního koncertu 9.12. od 17:00 hod. Veškerý výtěžek dobrovolné sbírky a dražby obrazu Ing. Arch. Hanky Soviš bude poskytnut ve prospěch pana Romana Balcara, který od narození trpí kombinovaným těžkým zdrav. postižením. Tyto prostředky jsou určeny pro cílenou fyziotrerapii, která je nadstandardem, tudíž nehrazená z veřejného zdrav. pojištění. Tato fyzioterapie 1 x za půl roku jmenovanému velmi pomáhá nejen fyzicky, ale i psychicky. Jsme rádi, že můžeme tak dobrou "věc" podpořit."  Josef Cepl, kazatel

 
Hudební skupina WORSHIP byla založena před 15 lety, nyní je pod vedením manželů Lenky a Patrika Farkačových a je otevřena všem, kdo rádi zpívají.

  KONCERT POŘÁDÁ SKUPINA WORSHIP ČESKÁ TŘEBOVÁ  -  VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ