Taneční orchestr ZUŠ Česká Třebová zakončil výjimečný více než dva a půl hodiny trvající koncert, na kterém předvedli to co se pod vedením svých učitelů naučili jak vynikající sólisté, tak soubory a školní orchestry.
Připomeňme například "Pětku z Béčka", sborovou přípravku a Kajetánek, Smyčcový soubor, (zatím bezejmennou) Kytarovou skupinu ZUŠ, Bubenický soubor. Po přestávce se představil Smyčcový orchestr ZUŠ s dirigentem Bohuslavem Mimrou a na závěr pak po několika opět výborných sólových vystoupeních Taneční orchestr pod vedením Milana Špičáka, který přednesl 5 skladeb, z toho dvě zpívané písně.
Program obsahoval 16 programových čísel byl rozdělen na dvě poloviny. Obě byly naplněny krásnými melodiemi a měly vysokou úroveň. Uvádět kompletní fotodokumentaci nemá cenu, bude zveřejněna na FB profilu základní umělecké školy.
Pro hudební vystoupení je důležité především video. Budou připraveny nejdříve ukázky vystoupení jednotlivých skupiny a orchestrů  a zvlášť i ukázky sólových vystoupení. Potom s určitým zpožděním bude ještě následovat úplný záznam tohoto velmi slavnostního večera.

Zatím připravené ukázky videí Z VÁNOČNÍHO KONCERRTU 12.12.2023  - budeme doplňovat:

Ukázka vystoupení Smyčcového orchestru ZUŠ

Ukázka vystoupení Tanečního souboru ZUŠ

Ukázka vystoupení bubenického souboru ZUŠ

 Ukázka vystoupení sboru Kajetánek

Ukázka z vystoupení souboru "Pětka z béčka"

 

Ukázka z vystoupení kapely ZUŠ na Vánočním koncertu

Ukázka z vystoupení Souboráčku  ZUŠ