TANEČNÍ ŠKOLA NA MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY                     

Na závěr soutěžní sezóny nás čekaly ty nejnáročnější soutěže v rámci MČR. Kvalitní sportovní haly, jejich výzdoba a doprovodné programy, to vše dodává tanečníkům i divákům pocit krásného a důstojného svátečního dne. Na 18 000 tanečníků z celé ČR se už od března probojovává přes postupová kola až k tomuto vrcholu.
MČR streetdance disciplín se tradičně koná pod názvem Beat Street v hale Vodova v Brně. Street disciplíny jsou v posledních letech tak skvěle obsazené, že v rámci tohoto mistrovství probíhá i pohárová soutěž pro všechny kterým se na MČR nepodařilo probojovat.
Skupině Angels se podařil v extralize přímý postup na MČR, kde vybojovali postup do finále a skončili na krásném 5. místě z 15 nejlepších týmů v republice. Skupiny Bandidos, Jokers a Rockers startovali v poháru. V poháru se už utkávají týmy bez ligového a věkového zařazení. Takže naše 3 juniorské týmy tančily v tomto poháru i proti dospěláckým extraligovým tanečníkům. Proto jejich umístění bereme jako velmi úspěšné.
Art a disco disciplíny měli své MČR v krásném prostředí Kongresového centra v Praze. Příjemné prostředí spolu s nádherným jevištěm a krásným zázemím pro diváky i tanečníky jsou pro tanečníky i jejich rodiče součástí nezapomenutelného zážitku. Všichni rodiče, kteří naši výpravu doprovázeli, byli na své děti v okamžiku jejich vystoupení pyšní. Dokázat jen "vylézt" na takto veliké pódium plné světel, před jeviště plné diváků, je neuvěřitelný výkon. A to je našim nejmenším tanečníkům 7-8 let.
Proto i když se nám na MČR v těchto disciplínách ještě nedaří obsazovat přední pozice, bereme naší výpravu jako velice úspěšnou.
Všechny soutěžní formace předvedly krásné výkony na které jsme hrdí. Gratulujeme tanečníkům a děkujeme všem rodičům za podporu.
Všechny soutěžní formace můžete shlédnout v sobotu 17. června na závěrečné Akademii TŠ od 16h na zimním stadionu. 
Šárka Prossová