Představuje se plavecká škola

 

Plavání – sport pro každého

TJ Plavecké středisko, Česká Třebová  má jako svojí hlavní činnost výuku plavání dětí a mládeže pro MŠ, ZŠ a SŠ v dopoledních hodinách na krytém plaveckém bazénu v České Třebové. Na jaře roku 2023 obnovilo svojí další činnost pro širokou veřejnost. Jednalo se zpočátku o výukové a kondičně zdokonalující kurzy pro dospělé osoby. Od podzimu se podařilo nastartovat i kurzy pro děti a mládež. Momentálně probíhají kurzy plavání v pondělí a ve středu pro děti, mládež a dospělé osoby, a to na dvou úrovních – neplavci či začínající plavci a zdokonalující a kondiční kurzy. K těmto kurzům již od prázdnin roku 2023 probíhají  individuální hodiny výuky pro děti a dospělé osoby, po kterých je také poptávka.  

Pro první pololetí roku 2024 (začínáme v únoru) máme opět připravenou širokou nabídku plaveckých výukových kurzů pro jednotlivé věkové skupiny.

K těmto kurzům najdete veškeré informace na našich webových stránkách www.plaveckaskolact.cz. Případně nám můžete psát na emailovou adresu plavskola.ct@gmail.com nebo volat na tel. číslo 603 763 956. Věříme, že Vás naše nabídka zaujme a najdete si cestu k plavání a na místní krytý plavecký bazén.

za TJ Plavecké středisko – Václav Glaser.