Z historie městské hokejové ligy CHL 


Městská hokejová liga CHL je trvalou součástí naší přítomnosti. Ono se to nezdá, ale má již také svou historii.  Aby vůbec mohla taková soutěž vniknout, museli jsme mít nejdříve funkční zimní stadion a k tomu také organizátory, kteří si  organizaci takové dlouhodobé soutěže, kde účinkují stovky hráčů vezmou na svá bedra.  Naštěstí se zde takoví nadšenci našli  v hokejovém oddíle TJ Lokomotiva, který s dokončením zimního stadionu obnovil svou činnost. připomeňme si ještě, že se tak stalo v roce 2006. To ovšem českotřebovský zimní stadion vypadal jinak než dnes. Máme možnost to posoudit na fotografiích ze září 2006:

   I. ročník CHL začal v listopadu 2006 - pár měsíců po otevření I. etapy ZS

Tehdy byla dokončena teprve I. etapa, jako šatny tehdy sloužily stavební buňky, které dnes můžeme ještě "obdivovat" letos v zimě vlastně nevyužité, umístěné u plochy parkoviště pod Peklákem.  Právě v této době vznikl po vzoru okolních  zimáků v Ústí n.O. a v Lanškrouně projekt 1. ročníku soutěže nazvané Městská hokejová liga  - CHL (City Hockey League)  "O putovní pohár starosty města Česká Třebová".
Pořadatelem soutěže byl Hokejový oddíl Lokomotiva Česká Třebová ve spolupráci s firmou EkoBi: Podle zachovaného rozlosování 1. ročníku soutěž zahájil  v pondělí dne 13. listopadu 2006 v 18 hodin zápas Veterani - Rydo.
Účastníci 1. ročníku platili tehdy mimo startovné a tzv. jistinu za pronájem ledu na zápas částku 1000 Kč.
Do prvního ročníku na ne zcela dokončeném zimáku se přihlásilo 10 týmů: Veteráni, Rydo, Černovír, Opatov, Bystřec, Němčice, Devils, Palma, Rybník, Proplast.
Hrálo se na 14 kol a soutěž skončila 12. února 2007.  Vítězem prvního ročníku a prvním držitelem Poháru starosty města se stal tým Devils - viz fotografie

II. ročník CHL 2007/2008 ještě nedokončeném zimním stadionu

V nadcházejícím II ročníku  bylo startovné stanoveno stejně 1000 Kč (nevrací se), vratná jistina: 1000 Kč + vyšší poplatek 1300 Kč krát počet odehraných zápasů. V II. ročníku se o „Pohár starosty města“ utkalo 15 týmů. Zahajovalo se 5.listopadu. Největší novinou byla  hrací doba v čistém čase (2x 18 min) a rozhodování dvojice rozhodčích z  jiných družstev. Slavnostní vyhodnocení II. ročníku Městské hokejové ligy proběhlo v pátek 4. dubna v Národním domě. Večera se jako host zúčastnil starosta Jaroslav Zedník, který předal ceny dle umístění a zásluh. Početná návštěva hráčů, funkcionářů, manželek, přítelkyň a příznivců se pak za doprovodu reprodukované hudby "hokejového" DJ Romana Cindra veselila a "dlouho rozebírala" výsledky uplynulého ročníku včetně vizí do ročníku třetího, který by měl tentokrát začít  už v září. Vítězem soutěže se stal tým Semanína, 2. Proplast, 3. Typos.

III. ročník CHL 

Hlavní změnou III. ročníku CHL byl zákaz startu  registrovaných hráčů včetně brankářů. Systém bude stejný jako loni – první kolo každý s každým, ve druhém kole se týmy rozdělí na tři skupiny opět každý s každým. Změní se hodnocení , včetně toho, že zápasy se budou hrát do rozhodnutí vítěze (při nerozhodném výsledku se budou provádět trestná střílení). 
Soutěže se zúčastnilo již 19 týmů. Slavnostní zakončení se konalo ve velkém sále Národního domu. Akce  se zúčastnil jak starosta České Třebové Jaroslav Zedník a také starosta našeho družebního italského města Adriano Poletti. Zúčastnili se zástupci všech, převzali si diplomy za umístění, a pro tři nejlepší týmy byly připraveny bronzové, stříbrné a zlaté medaile.  Mimo to byly předány také individuální ceny a především pak velký putovní pohár starosty města, který společně předali dva přítomní starostové do rukou kapitána semanínského týmu. Tým Semanína skončil po základní části druhý, v závěrečné soutěži play-off se vypracoval na místo první což potvrdil i výraznou výhrou ve finálovém zápase.  Svým soupeřům nastřílel nejvíce branek a z jeho týmu byli vybráni i nejlepší dva střelci.  Předávání cen se zúčastnil  také předseda hokejového oddílu Ing. Břetislav Zeman,  místopředseda oddílu Radko Jasanský a generální manažer Pavel Klacl.

4. ročník CHL Vyhráli DEVILS

V sezóně 2009/2010 se již tento dlouhodobý turnaj konal po čtvrté. Pořadatel, hokejový oddíl Lokomotivy za podpory provozovatele ZS firmy Ekobi, rozjel 14.září 2009 maratón  220 zápasů mezi dvaceti přihlášenými týmy tak, že shodou okolností poslední zápas 26. března 2010 rozhodl o vítězi.
V letošním ročníku se hrálo opět jiným systémem, než v letech předchozích. Vychází to z každoročně rozdílného počtu účastníků, který se, ke spokojenosti pořadatelů, stále rozrůstá. Kapacita volných hodin na ZS (a také časové možnosti amatérských hokejistů) přece jen omezují počet možných odehraných utkání. Letos každý tým sehrál 22 zápasů. Pravidelnými hracími dny byly pondělí a pátek, na začátku a konci sezóny se přidávala sobota a neděle. Zvládnout toto množství utkání už vyžaduje poměrně slušné nasazení funkcionářů a rozhodčích. Výbornou práci v tomto směru odvedl výkonný výbor CHL, který v letošním roce pracoval ve složení Jan Hudík, Filip Maršík a Miroslav Klacl. 
 K 19 týmům dospělých byl přihlášen do soutěže i dvacátý tým Juniorů Lokomotivy, kteří neměli uplatnění v soutěžích ČSLH. Hrálo se ve dvou ligách (první a druhá) dvoukolově, po každém odehraném kole se postupovalo a sestupovalo, třetí finálové kolo bylo hráno v čtyřech výkonnostních skupinách po pěti účastnících.
Jak je již výše zmiňováno, v posledním zápase turnaje tým Devils vyrovnal 32 sekund před koncem utkání na 4:4, vynutil si tím rozhodnutí na trestná střílení a v nich porazil Lomax, čímž dokázal zopakovat své vítězství z prvního ročníku a odsunul Lomax na 3.místo. Druzí skončili poslední dvojnásobní vítězové Fotbal Semanín, kteří právě ve finálovém kole s Devils prohráli. Dobrého umístění dosáhl Proplast. Na soupiskách bylo zapsáno celkem 468 hráčů.  Konečné pořadí:

Pátý ročník CHL 2010/2011

Soutěž byla poprvé rozdělena na 3 skupiny  Výsledky ročníku jsem získal díky Mil. Renčínovi z Řetové . DĚKUJI MOC.

Šestý ročník CHL  2011/2012  zúčastnilo se 21 týmů

Boje o konečné pořadí v jednotlivých ligách šestého ročníku městské hokejové ligy O putovní pohár starosty města Česká Třebová byly zahájeny v září 2011  Pořadatelem je opět hokejový klub TJ Lokomotiva Česká Třebová ve spolupráci s firmou Eko Bi.  Soutěž je rozdělena na I. a II. ligu.  v I. lze hraje 10 a ve druhé 11 družstev.  Cena za pronájem ledu na 1 zápas byla stanovena na 1550 Kč.
Výsledky 6. ročníku turnaje: 1. Proplast
V první lize v doplňkových zápasech favorité nezaváhali, a tak se z obhajoby loňského prvenství radoval ústeckoorlický Proplast, který zdolal libchavský Strike. Druhou příčku potvrdil vysokou výhrou nad českotřebovským Sokolem v městském derby Devils. Třebovice pro změnu nedaly šanci českotřebovskému Typos CZ a uhrály bronz. V dalším třebovském derby udolal zklamaný Lomax Eukanubu a soutěž dokončil na čtvrtém místě. Také českotřebovské Rydo vyhrálo, a to nad TČ Němčice a obsadilo pátou příčku.
Ve druhé lize se kontumovalo, a to za neoprávněný start hráče Davida Langra za Vespu (hráč nastoupil v okrese za Lanškroun B). Pět kontumovaných utkání zasáhlo do statistik hráčů, ale pouze dvě utkání ve druhém kole i do tabulky. Českotřebovský Flyers ve svém posledním vystoupení zdolal HC PaPoS a obsadil první příčku a slavil tak návrat do 1. ligy. Na druhém místě nakonec skončil Opatov, když kontumací získal body s Vespou, dále po výhře nad Trolejáři. V utkání s Černovírem ale prohrál na nájezdy a musel se spokojit s bodem. Bronzová příčka nakonec patří českotřebovským HW Veterans, kteří zdolali nejprve Trolejáři a na závěr také Vespu. Čtvrtí Truhláři z Oucmanic získali nejprve body kontumací s Vespou a po prohře s LDM na nájezdy získali pouhý bod a přišly tak o možnost skončit třetí.  Celkově páté Qanto Bystřec podlehlo nejprve Vespě a na nájezdy i CZ Loko. Ve zbývajících duelech LDM přehrálo Černovír a skončilo deváté a CZ Loko HC PaPoS a je nakonec sedmé, když poslední dvě příčky obsadil Černovír a chvost patřil HC PaPoS Česká Třebová..

  7. ročník turnaje CHL 2012/2013  - změna organizátora turnaje


Krajánci Ústí nad Orlicí nastoupili k finálovému utkání s HC TYPOS jen s deseti hráči a přesto vyhráli 5:0, soupeři nedali žádnou šanci. Finále sledovali i zástupci převážné většiny dalších  oddílů, proto byla rekordní návštěva 146 diváků. Celkem soutěžilo v I. a II. lize 21. týmů.  Od 15 hodin sehráli nejdříve předzápas o třetí místo HC Třebovice vers. HC Devils.  Třebovice byla po výhře 4 : 3 (na samostatné nájezdy) úspěšnější a získala tak cenné bronzové medaile. Hráči z týmu však na předání medailí nepočkali a odešli vítězství oslavit po svém. 
V porovnání s předešlým ročníkem:  Účast stejná - 21 týmů v I. a II. lize,  Loni vyhrál Proplast Ústí nad Orlicí, letos Krajánci také z Ústí n.O.,  Devils  loni druhé, letos jen čtvrté místo, Třebovice byla v obou ročnících bronzová. Letos druhý tým Typos CZ obsadil loni až osmou příčku.
Celkové pořadí – 1. liga: 1. Krajánci Ústí nad Orlicí, 2. HC Typos, 3. HC Třebovice.
Celkové pořadí – 2. liga: 1. HC Vespa, 2. Trolejáři, 3. HC Opatov.
Nejlepší střelec – 1. liga: Jiří Drobný (Třebovice)
Nejlepší střelec – 2. liga: Michal Strnad ml. (Kerhartice)
Nejlepší brankář – 1. liga:  Milan Beneš (Krajánci)
Nejlepší brankář – 2. liga:  Radek Ehrenberger (Vespa)
Nejužitečnější hráč – 1. liga: Radek Morkes (Proplast)
Nejužitečnější hráč – 2. liga:  Michal Smola (Vespa)
Nejlepší fanklub:  HC Černovír                                                                                (van)

  Výsledky 8. ročníku CHL 2013/2014 


Vítězem 8. ročníku českotřebovské městské hokejové ligy (CHL) o putovní pohár starosty města se stal tým Proplastu, který ve finálové sérii zdolal po samostatných nájezdech mužstvo Třebovic.
První zápas vyhrál Proplast 3:1, ve druhém měla navrch Třebovice (5:1). Protože se hrálo na body, na řadu přišly samostatné nájezdy, po nichž se díky jedné proměněné penaltě radoval Proplast.
I. LIGA – pořadí:
1. Proplast, 2. Třebovice, 3. Krajánci, 4. Flyers, 5. Vespa, 6. Rydo, 7. Devils, 8. Typos, 9. Lomax, 10. Eukanuba, 11. Němčice.
Individuální ceny (statistiky po základní části):
Nejlepší brankář: David Šindelka (TJ Sokol – 17 zápasů, 46 obdržených branek, průměr na zápas 2,706)), nejlepší asistent: Radek Vašátko (HC Opatov – 19 gólových přihrávek), nejlepší střelec: Robert Rybka (LDM – 27 gólů), vítěz kanadského bodování: Robert Rybka (LDM – 41 bodů za 27 gólů a 14 přihrávek).
II. LIGA – pořadí: 1. HW Veterans, 2. CZ Loko, 3. Qanto, 4. LDM, 5. TJ Sokol, 6. Kerhartice, 7. Trolejáři, 8. HC PaPoS, 9. Opatov, 10. Černovír.
Individuální ceny (statistiky po základní části):
Nejlepší brankář: Martin Preisler (Krajánci – 16 zápasů, 30 obdržených branek, průměr na zápas 1,875), nejlepší asistent: Libor Paclík (Proplast – 27 gólových přihrávek), nejlepší střelec: Bohuslav Řehák (Proplast – 22 gólů), vítěz kanadského bodování: Libor Paclík (47 bodů za 20 gólů a 27 přihrávek).    (vv) 

KONEČNÉ POŘADÍ 9. ROČNÍK CHL - SEZÓNA 2014 / 2015

Organizátorem soutěže se stává Eko Bi.

1. LIGA

1. PROPLAST Ústí nad Orlicí

2. HC TŘEBOVICE

3. HC TEPI Tepelná čerpadla

4. LOMAX Česká Třebová

5. HC TYPOS Česká Třebová

6. HC FLYERS Česká Třebová

7. HC KAČEŘI Kerhartice

8. HOSTALEK WERBUNG VETERANS

9. HC KRAJÁNCI - SVITAP Ústí nad Orlicí

10. DEVIL

 

2. LIGA

1. HC QANTO Bystřec

2. HC LDM

3. HC VESPA

4. HC PaPoS

5. HC RYDO Česká Třebová

6. HC CALIBRA

7. HC CZLOKO

8. HC ČERNOVÍR

9. HC KOCOUŘI Skořenice  


10. ročník soutěže   pořadatel Eko Bi. Poprvé se hrálo play-off

Ročník CHL 2015/2016 byl jubilejní, desátý. Měl dobrou úroveň a pevný organizační řád, soutěž se těšila zájmu hráčů a týmů z širokého regionu. Rozdělení na 3 ligy byl systém pro hráče zajímavý tím, že spolu hrály týmy, které se tolik nelišily výkonností. přitom byla zachována možnost postupu  a sestupu, bylo o co hrát. Závěr soutěže byl ve znamení play-off.  Hrálo se čtvrtfinále, semifinále a finále. Poslední  druhé finálové utkání Proplast - Krajánci se hrálo 15/3 těsně před vyhlášením výsledků CHL.  Vyhrál Proplast 5 : 2.
Výsledky i tabulky byly průběžně zveřejňovány na webové stránce Českotřebovského zpravodaje. Soutěž pomáhá naplnit využití ledové plochy zimního stadionu, počet týmů byl optimální. Hrací systém byl zvolen tak, že  se dal zvládnout, větší počet týmů by byl již problémem. 

KONEČNÉ POŘADÍ 10. ROČNÍK CHL – SEZONA 2015 / 2016 

1. LIGA                     1.         PROPLAST Ústí nad Orlicí (3x vítěz za sebou)
                                   2.         KRAJÁNCI – SVITAP Ústí nad Orlicí
                                   3.         HC TŘEBOVICE
                                   4.         HC FLYERS Česká Třebová (nejlepší tým z Č. T.)
                                   5.         ADBA Ústí nad Orlicí (nejlepší nováček)
                                   6.         BANDITI
                                   7.         HC VESPA
                                   8.         HC Kačeři Kerhartice
                                  
2. LIGA                     1.         HC ZD Dolní Újezd
                                   2.         4dox
                                   3.         HOSTALEK WERBUNG VETERANS
                                   4.         HC TYPOS
                                   5.         HC CALIBRA
                                    6.         TUROVÁCI Podlesí
                                   7.         HC QANTO Bystřec
                                   8.         HC LDM
 
3. LIGA                     1.         HC TEPI tepelná čerpadla
                                   2.         HPS OSÍK
                                   3.         HC PaPoS
                                   4.         HC KOCOUŘI SKOŘENICE
                                   5.         LOMAX Česká Třebová
                                   6.         HC CZLOKO
                                   7.         HC RYDO Česká Třebová
                                   8.         TJ SOKOL ŘETOVÁ
                                   9.         HC ČERNOVÍR

11. ROČNÍK MĚSTSKÉ HOKEJOVÉ LIGY - CHL
„O PUTOVNÍ POHÁR STAROSTY MĚSTA ČESKÁ TŘEBOVÁ“

 
SEZÓNA 2016 / 2017

Vyhodnocení jednotlivců bylo provedeno na základě dosažených statistik po základní části soutěže.
Nejlepší střelec: Tomáš Zavřel – tým PROPLAST ÚO 51 gólů
2. Resler Tadeáš - tým Skala team 31gólů  3. Resler Michael – tým LOMAX Česká Třebová 30 gólů
Nejlepší asistent: Tomáš Zavřel – tým PROPLAST ÚO 31 asistencí
2. Resler Michael – tým LOMAX Česká Třebová 25 asistencí / 3. Večeř Filip – tým PROPLAST ÚO 23 asistencí
Nejlepší brankář musel odehrát více minimálně 12 zápasů za sezonu. Vyhodnocení proběhlo na základě průměrně obdržených branek.
Nejlepší brankář: Tomáš Hrdlička Skala team průměr 1,67 branky na zápas
2. Kolář David HC TŘEBOVICE – průměr 2,62  3. Kulhavý Dominik HC ZD Dolní Újezd – průměr 2,66
 Nejproduktivnější hráč: Tomáš Zavřel – tým Proplast ÚO 82 body
2. Michael Resler – tým LOMAX ČT 55 body, 3. Tadeáš Resler Skala team 44 body a Šeda Petr – tým PROPLAST ÚO 44 body
KONEČNÉ POŘADÍ 11. ROČNÍK CHL – SEZONA 2016 / 2017

1. LIGA                     1.         Skala team (nejlepší nováček)
                                   2.         PROPLAST Ústí nad Orlicí (loňský vítěz)
                                    3.        HC TŘEBOVICE
                                   4.         ADBA Ústí nad Orlicí
                                   5.         HC FLYERS Česká Třebová (nejlepší tým z Č. T.)
                                   6.         HC ZD Dolní Újezd
                       7.         HC LUMIUS
                        8.         BANDITI
                                   9.         HOSTALEK WERBUNG VETERANS
 
2. LIGA                     1.         HC TEPI tepelná čerpadla
                                   2.         LOMAX Česká Třebová
                                   3.         4dox
                                   4.         HC PaPoS
                                   5.         TUROVÁCI Podlesí
                                    6.         TJ SOKOL ŘETOVÁ
                                   7.         HC TYPOS Česká Třebová
                                   8.         HC QANTO Bystřec
 
3. LIGA                     1.         HC CALIBRA
                                   2.         HC RYDO Česká Třebová
                                   3.         HC Kačeři Kerhartice
                                   4.         HC LDM
                                   5.         HPS OSÍK
                                   6.         HC Sokol Lhotka
                                   7.         HC CZLOKO
                                   8.         HC KOCOUŘI SKOŘENICE

12. ročník městské hokejové ligy CHL 2017/18 ukončen

Slavnostní vyhodnocení soutěže se konalo 22. března na zimním stadionu na Skalce. Předcházelo mu exhibiční utkání vítěze 12. ročníku - týmu Proplast Ústí n.O. proti výběru CHL. Fotografie z tohoto zápasu a ze slavnostního vyhodnocení poslal Tomáš Sirový. (Fotografie z exhibice jsou v závěru příspěvku)

Vyhodnocení jednotlivců
·         Nejlepší střelec:         
1. Strnad Michal ml. – tým HC Kačeři Kerhartice  42 gólů
2. Doha Ladislav 38 gólů – tým ADBA  
3. Váně Miroslav ml. 32 gólů – tým PROPLAST ÚO)
 
·         Nejlepší asistent:       
1. Váně Miroslav ml. - tým PROPLAST ÚO 30 asistencí
2. Zavřel Tomáš – tým PROPLAST ÚO 25 asistencí
 
·         Nejlepší brankář:
1. Preisler Martin – tým PROPLAST ÚO průměr 2,79 branky na zápas
2. Procházka Petr – tým BANDITI průměr 2,85 
Nejlepší brankář byl vyhodnocen následovně: musel odehrát více minimálně 12 zápasů za sezonu.

KONEČNÉ POŘADÍ 12. ROČNÍK CHL – SEZONA 2017 / 2018

1. LIGA                    
1.         PROPLAST Ústí nad Orlicí
2.         Skala team (loňský vítěz)
3.         ADBA Ústí nad Orlicí
4.         HC TEPI tepelná čerpadla (nejlepší tým z Č. T.)
5.         BANDITI
6.         HC CALIBRA
7.         HC TŘEBOVICE
8.         HC LUMIUS

2. LIGA                    
1.         LOMAX Česká Třebová
2.         HC Kačeři Kerhartice
3.         4dox
4.         HC QANTO Bystřec
5.         HC ZD Dolní Újezd
6.         HC TYPOS Česká Třebová
7.         HC FLYERS Česká Třebová
8.         HOSTALEK WERBUNG VETERANS
9.         TUROVÁCI Podlesí
 
3. LIGA                    
1.         HC RYDO Česká Třebová
2.         HC Sokol Lhotka
3.         HC KOCOUŘI SKOŘENICE
4.         TJ SOKOL ŘETOVÁ
5.         SudNEtřeba
6.         HC LDM
7.         HPS OSÍK
8.         HC CZLOKO
9.         HC PaPoS


Slavnostní zakončení  CHL 2018/2019

Nejdříve se konal finalový vápas soutěže,ve kterém v pondělí 25. března porazil tým proplast HC TEPI 9 : 3, když ještě po druhé třetině byl stav nerozhodný 3 : 3. Závěr patřil jednoznačně “ústeckému” týmu, v kterém ovšem hraje spousta Českotřebováků. Následovalo slavnostní předávání pohárů a věcných cen za umístění cen všem zúčastněným týmům, oceněni byl také nejlepší střelec Miroslav Váně (Proplast), neproduktivnější hráč Tomáš Zavřel (Proplast), který také získal ocenění za největší počet asistencí a nejlepší brankář Leoš Prachař (Turováci). Ceny předávala starostka města Magdaléna Peterková a jednatel společnosti Ekobi Zdeněk Řehák, který byl jistě ke spokojenosti všech také ředitelem celé soutěže.
 
 POŘADÍ TÝMŮ V MĚSTSKÉ HOKEJOVÉ LIZE CHL 2018/2019

I. LIGA 
1. Proplast
2. HC TEPI tepelná čerpadla
3. Skala team
4. ADBA Ústí n.O.
5. Baniti
6. Lomax Česká Třebová
7. HC Flyers Česká Třebová
8. 4 dox
II. LIGA
1. HC Lumius
2. HC RYDO Česká Třebová
3. HC Třebovice
4. Hostalek WV
5. HC Calibra
6. ZD Dolní Újezd
7. HC Sokol Lhotka
8. HC Typos Česká Třebová
9. HC Papos
III. LIGA
1. HC LDM
2. HC QANTO Bystřec
3. TUROVÁCI Podlesí
4. SudNEtřeba
5. HC Kačeři Kerhartice
6. HC Kocouři Skořenice
7. HPS Osík
8. TJ Sokol Řetová
9. HC CZ LOKO

2021 a 2022  COVIDOVÉ PROBLÉMY

Vzhledem k vyhlášení „Nouzového stavu vládou ČR“, nebylo možné regulérní dokončení všech zápasů rozhodující 3. části CHL 14. ročníku 2019/20. Vedení soutěže se proto rozhodlo ukončit tuto sezonu následujícím způsobem:
- sezona 2019/20, tedy 14. ročník CHL bude ukončen bez vyhlášení vítěze a výsledků;
- sezona 2020/21 ponese název 14. ročník městské CHL „O putovní pohár starostky města Česká Třebová“.
Nasazení týmů do sezony 2020/21 bude na základě výsledků 2. části sezony 2019/20.

  • Zbývá ještě popsat ročník 2021/22....



  • Sezóna 2022 / 2023

     


    Během soutěže byly změny. Výbor soutěže získal vyjádření od všech týmů CHL ohledně změny ve 3.části  herního systému. Jen 4 týmy byly proti změně a tak výbor CHL rozhodl o novém systému  v závěru soutěže. Nově se bude hrát upravený herní systém: 3. část soutěže na 4 ligy. Z toho první liga 5 týmů, druhá, třetí a čtvrtá liga bude mít každá 6 týmů, viz příloha. Závěr soutěže máme poprvé zachycen na videu.